Door Covid-19 en gebrek aan personeel is het helaas momenteel niet mogelijk om onze arrangementen / activiteiten te boeken , wij hebben wel verhuur van onze 3 groepsaccommodaties voor overnachtingen.

Boeren voetgolf

Boerenvoetgolf is een uitje waarbij je lekker sportief bezig bent in je eigen tempo. Het is een combinatie van voetbal en boerengolf.

Deze vorm van activiteit is geschikt voor jong en oud en eventueel te combineren met een vergaderarrangement, een teamuitje, een familiedag, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of gewoon met vrienden/vriendinnen.

De regels van boerenvoetgolf

Je speelt het spel in teamverband en met een boerengolf bal ( welke kleiner is dan een gewone voetbal) over een parcours van 10 holes.

De eerste van team 1 schiet de bal vanaf de aftrap naar hole 1. Dan is het volgende team aan de beurt en ook deze schiet richting hole 1. Vervolgens komt bij elk team om de beurt iedereen aan de bal. Het is dan de bedoeling om in zo min mogelijk schoten de bal in de hole te krijgen. Het team met de minst aantal schoten heeft gewonnen. Beland de bal in een ondiepe sloot heeft u 5 keer de kans om de bal uit de sloot te schoppen, lukt dit niet dan krijgt u 5 punten erbij voor uw team en gaat u weer verder.

Prijs € 6,- p.p.

Boek nu boeren voetgolf

Wilt u boeren voetgolf boeken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0493-342508 of stuur een email naar info@peelvenhoeve.nl

Voor meer informatie over ons boeren voetgolf arrangement klik hier