Door Covid-19 en gebrek aan personeel is het helaas momenteel niet mogelijk om onze arrangementen / activiteiten te boeken , wij hebben wel verhuur van onze 3 groepsaccommodaties voor overnachtingen.

Boerengolf in Brabant

Boerengolf is een variant van de klassieke golfsport, maar met andere regels en in een andere (Brabantse) omgeving. Boerengolf is een buitensport en, in tegenstelling tot het reguliere golf, een groepscompetitie. Het is de bedoeling dat een boerengolf parcours met 10 holes in zo min mogelijk slagen wordt afgelegd. Het spel is geschikt voor jong en oud.

Spelregels Boerengolf in Brabant

Op de boerengolfbaan spelen twee groepen tegen elkaar van maximaal 5 personen per groep. Groep 1 slaat de bal vanaf het afslagpunt het Brabantse land in, vervolgens is groep 2 aan de beurt. De bal mag altijd maximaal één clublengte verplaatst worden, maar nooit zo dat de bal dichter bij de put komt. De twee groepen lopen zo gezamenlijk het boerengolf parcours af, gedurende de hele duur van het spel. Binnen een groep dient men om de beurt te slaan. Een hole is gemaakt als de bal in de emmer is geslagen. Vervolgens haal je de bal uit de emmer, leg je de bal 4 meter in de richting van de volgende hole en begin je weer te slaan. Zo vervolg je het gehele Brabantse boerengolfparcours.

Op het wedstrijdformulier worden de namen van de groepsleden van de boerengolfteams aan de linker zijde ingevuld. Bij de nummers 1 t/m 10 worden het aantal slagen bijgehouden per hole, door middel van turven. De groep die zich met het minste aantal slagen door het Brabantse boerengolf parcours heeft weten te bewegen, is de uiteindelijke winnaar! In tegenstelling tot de golfsport gaat het hier dus niet om de individuele score, maar de groepsscore.
Prijs voor boerengolf € 6,- p.p.

Reserveren boerengolf in Brabant

Heeft u ook zin om enkele uren gezellig bezig te zijn in het Brabantse landschap op onze weide en om de boerderij?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0493-342508 of stuur een email naar info@peelvenhoeve.nl

Tip: Het is verstandig om laarzen mee te brengen.

Voor meer informatie over ons boerengolf arrangement klik hier