Door Covid-19 en gebrek aan personeel is het helaas momenteel niet mogelijk om onze arrangementen / activiteiten te boeken , wij hebben wel verhuur van onze 3 groepsaccommodaties voor overnachtingen.

Boerengolf arrangement

U wilt van uw boerengolf ervaring meer maken dan alleen het spelen van het spel. Naast het spel wilt u ook genieten van een leuk dagje uit met als begin van de dag een kopje koffie/thee met een lekker stuk vlaai? Boek dan nu bij ons het boerengolf arrangement.

Voor wie is een boerengolf  arrangement geschikt?

Wij bieden u een boerengolfbaan met een traject van 2 km in een Brabants karakter; tussen de paarden, over slootjes, brugjes en paden. Op een ludieke, sportieve wijze gaan teams de strijd met elkaar aan. Boerengolf is uiterst geschikt voor familiefeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, kinderfeestjes of gewoon een gezellig dagje uit in een Brabantse sfeer. Het spel duurt tussen de 1½ en 2 uur en is geschikt voor jong en oud.

Hoe ziet een Boerengolf arrangement er ongeveer uit?

(Richt)tijden:(andere tijden in overleg)
10:00-10:30 Ontvangst met 2 kopjes koffie of thee en een lekker stuk vlaai
10:30-12:00 Boerengolf
12:00-13:00 1 consumptie

Totaal Prijs: € 10,00 p.p.

Consumptieprijs:
Zie de cateringpagina voor de consumptieprijzen.

Wilt u graag ons boerengolf arrangement boeken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0493-342508 of stuur een email naar info@peelvenhoeve.nl