Door Covid-19 en gebrek aan personeel is het helaas momenteel niet mogelijk om onze arrangementen / activiteiten te boeken , wij hebben wel verhuur van onze 3 groepsaccommodaties voor overnachtingen.

Feestarrangement

Heeft u een feestje in de planning? De Peelvenhoeve is een uitermate geschikte plek om een fantastisch feest te houden. Of het nu gaat om een personeelsfeest, huwelijksfeest, familiefeest, uw verjaardag of iets voor het bedrijf, vereniging of vriendengroep, bij ons is alles te regelen en te combineren.

Locatie van uw feest arrangement

De sfeervolle Brabantse locatie heeft een vrije ligging  aan de rand van het centrum van Liessel, is uitstekend bereikbaar en heeft prima parkeergelegenheid. De locatie is zeker ook  geschikt voor ouderen en minder valide personen.

Mogelijkheden voor uw feest arrangement

Door onze diversiteit aan activiteiten en –arrangementen en een uitstekende catering kunt u uw feest naar believen samenstellen.

U kunt u hierbij denken aan een springkussen voor de jeugd, diverse activiteiten zoals zeskamp of tandemverhuur, Of wat dacht u van een 3,4, of meer gangen diner?  Een frietwagen? Alles is mogelijk  wij adviseren en helpen u graag voor een programma naar uw wensen en budget. Maak zo van uw feest een onvergetelijke happening.