Momenteel niet te boeken

Heidebloem Ranch

Heidebloem Ranch (Groepsaccommodatie in Brabant voor 16 personen)

Welkom bij de Heidebloemranch. Om er even tussenuit te zijn met familie, vrienden of vereniging kunt u terecht bij deze gezellige groepsaccommodatie in Brabant, vlakbij natuurgebied De Peel. Het groepsverblijf is geschikt voor maximaal 16 personen. We kunnen u van alles vertellen over deze gezellige groepsaccommodatie, maar onderstaande video laat u in minder dan 2 minuten de gezellige sfeer en indeling van groepsverblijf de Heidebloem Ranch zien.

Groepsaccommodatie Heidebloem ranch in Liessel-Helmond (Brabant)

Groepsverblijf de Heidebloem Ranch is van alle gemakken voorzien

De ruime woonkamer met zithoek en eetgedeelte is van alle gemakken voorzien. De keuken heeft een combioven waar u zelf uw gerechten kan bereiden. Wilt u liever niet zelf koken? Dan heeft u ook de mogelijkheid uw ontbijt, lunch of bbq, hapjespan of warm/koud buffet geheel door ons te laten verzorgen.

Indeling van de groepsaccommodatie

De begane grond bestaat uit 2 ruime 2-persoons slaapkamers die garant staan voor een goede nachtrust. Ook zijn er 2 badkamers met douche en toilet te vinden. De verblijven zijn ook geschikt voor mindervalide bezoekers. Op de bovenverdieping treft u 4 ruime 3-persoons slaapkamers aan. Indien u gebruik maakt van onze speciale linnenservice, zijn de slaapkamers altijd voorzien van netjes opgemaakte bedden. U heeft beschikking tot een eigen terras.

Uw paard kan ook mee op vakantie
Voor de paardenliefhebbers is er een binnenmanege met stalling, weidegang, springparcours, vijver en buitenbak aanwezig, zodat uw trouwe viervoeter ook mee op vakantie kan.

Vele speelmogelijkheden

Op het terrein van de Heidebloem Ranch zijn diverse speelmogelijkheden, zoals Jeu de Boules, trampoline, basketbalnet, volleybalnet en een ligschommel. Ook is er een overdekte spellenruimte met darts, tafeltennis en tafelvoetbal. Dus ook wanneer het weer niet mee zit kunt hier prima vertoeven. Kortom, wilt u het Brabantse leven optimaal beleven? Met eventueel compleet verzorgde arrangementen? dan is deze groepsaccommodatie precies wat u zoekt. Bent u echter op zoek naar een grotere groepsaccommodatie in Brabant? Bekijk dan de Peelvenhoeve (maximaal 25 personen) of de Peelzicht (maximaal 40 personen) eens.

AZ Sevenum mag niet leveren bij ons.

Interesse of vragen? We staan u graag te woord. Neem contact met ons op.