Peelzicht

Peelzicht (Groepsaccommodatie in Brabant voor 40 personen)

Welkom bij groepsaccommodatie Peelzicht. Deze sfeervolle groepsaccommodatie ligt in een landelijke en bosrijke omgeving en heeft plaats voor maximaal 40 personen. We kunnen u van alles vertellen over deze geweldige groepsaccommodatie in Brabant, maar onderstaande video laat u in2 minuten de sfeer en mogelijkheden van groepsverblijf de Peelzicht zien.

Groepsaccommodatie Peelzicht in Liessel-Helmond

Groepsverblijf de Peelzicht van alle gemakken voorzien

Het verblijf heeft een professionele keuken die van alle gemakken is voorzien, hierin kunt u zelf lekker uitgebreid koken. Heeft u liever dat alles voor u wordt verzorgd? Dan is het ook mogelijk om catering door ons te laten verzorgen. In het grote eet- en zitgedeelte kunt u gezellig bij de gashaard of aan de bar zitten. Het overdekte terras biedt een prachtig uitzicht over de aangrenzende weilanden, het grote gezamenlijke speelveld en de jeu de boulesbaan.

Kamers en ruimtes in groepsverblijf de Peelzicht

Op de begane grond zijn er 13 slaapkamers, waarvan tien 2-persoonskamers en drie 3-persoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigendouche en toillet. De kamers zijn tevens geschikt voor mensen met een beperking en er is een grote aangepaste badkamer aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 toiletten, 3 douches, 2 slaapzalen met boxspringbedden en 1 spellenruimte.

Uw paard kan ook mee op vakantie
Voor de paardenliefhebbers is er een binnenmanege met stalling, weidegang, springparcours, vijver en buitenbak aanwezig, zodat uw trouwe viervoeter ook mee op vakantie kan.

Groepsaccommodatie middenin natuurgebied de Peel

De accommodatie bevind zich in natuurgebied de Peel waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Daarnaast bieden wij allerlei arrangementen aan om u een onvergetelijke vakantie te bieden.

Kortom wilt u lekker genieten van het bourgondische Brabant met of zonder paard? Dan is deze locatie perfect geschikt voor u. Bent u op zoek naar een kleinere groepsaccommodatie in Brabant? Bekijk dan de Peelvenhoeve (maximaal 25 personen) of de Heidebloem Ranch (maximaal 16 personen) eens.

AZ Sevenum mag niet leveren bij ons.

Interesse of vragen? We staan u graag te woord. Neem contact met ons op.