Pensionstalling

U kunt bij ons uw trouwe viervoeters in pension plaatsen, wij zorgen ervoor dat uw paard of pony uitstekend verzorgd wordt. De paarden hebben beschikking over een ruime weidegang en onze accommodatie beschikt over een grote stal ingericht met ruime paardenstallen met royale voergang. Naast het beschikbaar stellen van onze stallen voor uw paard of pony verzorgen wij ook het zadelmak en wedstrijd klaarmaken van uw paarden en pony’s.

Mogelijkheden van de paardenpensionstal

U kunt bij ons voor veel uiteenlopende diensten terecht. Kom gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen, wij staan u graag te woord en informeren u graag over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Hieronder lichten wij een aantal onderdelen nader toe.

Paardenstalling

Indien u uw paard of pony bij ons stalt, wordt uw viervoeter door ons 4 x daags gevoerd en krijgen zij elke dag uitloop in de weide of de paddox. In het zomerseizoen zijn de paarden halve dagen op de weide. U kunt tevens gebruik maken van de verwarmde binnenmanege met eb- en vloedbodem, de buitenbak van 20m bij 60m en u heeft een zadelkamer tot uw beschikking. Verder is ons pension voorzien van een stapmolen een longeercirkel. In de zomer is er een springparcour beschikbaar. Ons terrein beschikt verder over een grote vijver. Deze vijver is zo opgezet dat het mogelijk is dat u met uw paard door het water kan rijden.

Africhting

Uw paarden worden door ons vakkundig zadelmak gemaakt. Indien gewenst kunnen wij uw paard ook verder opleiden voor de sport, of klaar maken voor de keuring.

Veulen opfok

De veulens komen in groepen van 4 tot 6 veulens met veel weidegang en loopstallen van 4 bij 13m met onbeperkt voer. Alle vaccinatie worden door ons gezamenlijk gedaan en ook het bekappen kunnen we voor u verzorgen.

Stalling merries

Is uw merrie dragend?  Wij kunnen ook de verzorging en bevalling van uw merrie voor u verzorgen.

Interesse of vragen? We staan u graag te woord. Neem contact met ons op.