Door Covid-19 en gebrek aan personeel is het helaas momenteel niet mogelijk om onze arrangementen / activiteiten te boeken , wij hebben wel verhuur van onze 3 groepsaccommodaties voor overnachtingen.

Vergaderruimte

Vergaderen in Brabanste sfeer

Wij beschikken over een mooie bedrijfsruimtes waar u vergaderingen, presentaties of workshops kunt houden. De ruimtes zijn geschikt voor kleine en grote groepen. Daarnaast kunt u gebruik maken van beamer, scherm en flipover.

Vergaderen & catering

Wat hebben wij u te bieden: voor de zakelijke markt unieke vergaderlocaties in huiskamersfeer tegen de rand van natuurgebied de Peel waar de rust u veel inspiratie zal geven, het is een mooie plek tussen de paarden en natuur voor te vergaderen, workshops, te brainstormen en voor klantenbijeenkomsten, dit alles is eventueel te combineren met vele vormen van caterings mogelijkheden tot koken met kok op locatie waar het eten voor u ter plekke bereid wordt.

Dit alles is ook nog uit te breiden met overnachtingsmogelijkheden op ons luxe bedrijf waar wij beschikken over 25 slaapkamers op begane grond,allemaal met eigen douche en toilet.

Als U even tot een rust moment wilt komen is het mogelijk om een rondleiding op ons bedrijf te krijgen, of een wandeling te maken door de Peel of langs onze vijver.

Verder kunnen wij ook feesten en partijen verzorgen op ons bedrijf.

Extra opties